BetaGuard levert ook slagbomen of schuifpoorten om uw entree te beveiligen.

U kiest ervoor om uw bouwplaats te beveiligen middels een slagboom of schuifpoort omdat u graag:

  • extra controle heeft op onoverzichtelijke bouwlocaties
  • wilt voorkomen dat uw bouwlocatie wordt betreden door onbevoegden
  • veel tijd, kosten en boetes wilt besparen/voorkomen

Verschillende slagboom systemen

Het tourniquet systeem kan worden geleverd in meerdere uitvoeringen:

  • Slagboom, optie 1: Robuuste, elektromechanische slagboom met een armlengte van 6,4m. Inclusief vangpaal en fotocellen
  • Slagboom,  optie 2:  2x Robuuste, elektromechanische slagboom met een armlengte van 4,4m. Inclusief vangpaal en fotocellen

Ons schuifpoort systeem

De vrijdragende Schuifpoort is speciaal ontwikkeld voor tijdelijk gebruik. De flexibiliteit maakt gecontroleerde toegang voor tijdelijke bouwprojecten mogelijk; door de beperkte tijdspanne van een project is een ‘normale’ schuifpoort lastig tot een rendabele investering te maken.

De compacte Schuifpoort heeft bij enkelvoudige uitvoering een standaard vrije doorgang van zeven meter (uitvoeringen in vijf en zes meter zijn ook mogelijk). De geringe afmetingen maken de poort tot een prima alternatief voor ruimte verslindende draaipoorten of wanneer bestaande schuifpoorten te zwaar en te duur zijn. De  Schuifpoort wordt volledig geassembleerd op een bedrijfsvloerplaat geleverd (plug & play). De poort wordt elektrisch bediend (inclusief afstandsbediening). 

Aanvullend pakket bij slagbomen en schuifpoorten

Onze slagbomen zijn voorzien van een back-up accu, zodat bij spanningsuitval de slagboom bedienbaar is. Tevens wordt een meldzuil t.b.v. het toegangscontrole systeem laag of hoog meegeleverd, inclusief een centrale en 4x een paslezer t.b.v. de meldzuilen om mifare passen te lezen. De levering van een portiers unit bij een slagboom of schuifpoort is tevens een mogelijkheid. Het systeem kan natuurlijk geleverd worden met de software van ons unieke BetaVisit systeem voor aanwezigheidsregistratie, het aanmaken van passen en toegangscontrole. Uiteraard zorgen wij voor een instructie voor de gebruikers en is er altijd een telefonische helpdesk om vragen te kunnen beantwoorden.

Prijzen Tourniquets en slagbomen

Voor onze slagbomen en schuifpoorten kunnen wij u voordelige weekprijzen aanbieden voor korte projecten en vaste tarieven voor langdurige projecten.

 Conclusie

Met de slagbomen en schuifpoorten  van BetaGuard heeft u de toegangscontrole op uw bouwlocatie en het registreren van arbeidskrachten van A tot Z onder controle.