Naast de reguliere bouwplaatsbeveiliging, zoals zonebeveiliging en terreinbeveiliging, kunnen portiers uitkomst bieden.

Op een bouwplaats is vaak veel verkeer van werknemers, onderaannemers en leveranciers. Portiers kunnen ingezet worden om verschillende taken te verrichten zoals, receptiediensten, toegangscontrole van inkomende en uitgaande personen en goederen, en de alarmopvolging tijdens uren dat er niet op de bouw wordt gewerkt. BetaGuard biedt betrouwbare, professionele portiers en bewakers die de beveiliging op uw bouwplaats kunnen aanvullen.

De ontvangst van gasten is één van de belangrijkste visitekaartjes van uw bedrijf. Een goede eerste indruk kan het verschil maken. Goede portiers zijn per definitie professionals in het gastvrij onthalen van klanten, relaties en overige bezoekers. Ook het vriendelijk, snel en accuraat afhandelen van telefoontjes kan hier onderdeel van uitmaken. Via BetaGuard wordt daar security awareness, alert handelen en discretie aan toegevoegd.

Hondenbewaking

Via BetaGuard kunt u tevens beschikken over professionele hondenbeveiliging bij tijdelijke beveiligingsprojecten zoals bouwterreinen.