Bent u opzoek naar een eenvoudig, inzichtelijk en voordelig systeem voor de registratie van uw arbeidskrachten? Dan hebben wij de oplossing voor u!

Eén basis leverancier

Het BetaVisit systeem is een eigen product van BetaGuard. Hierdoor heeft u één leverancier voor de gehele registratie–en het toegangscontrolesysteem. Elke andere leverancier is hierbij afhankelijk van derden.

Overzicht aantal projecten

Met ons systeem heeft u meteen een overzicht van alle projecten, zowel op concern-, cluster– of werkmaatschappij niveau. Bij andere aanbieders kunt u maar per niveau zien wat de status is. Bij ons zijn alle rapportages inbegrepen, terwijl anderen dat als een los pakket aanbieden. Aanpassingen van het systeem bij veranderde wetgeving, fiscaal of juridisch is bij ons bij het pakket inbegrepen. Elk project is online in te zien voor controle facturen. Bij andere aanbieders bent u hierbij  gebonden aan extra (hoge) programmeerkosten en wordt het online inzien van facturen aangeboden als extra pakket.

Registratie van arbeidskrachten
De registratie van arbeidskrachten vindt eenmalig plaats en is geldig voor alle projecten en hoeft niet bij een ander project weer opnieuw plaats te vinden. Dit geldt tevens voor de uitgifte van de badges. Deze worden namelijk eenmalig uitgegeven voor alle projecten. De ID controle is eenmalig voor de geldigheidsduur van het ID. Dit in tegenstelling tot onze concurrentie, waarbij bij elk project opnieuw geregistreerd moet worden, er ook weer een nieuwe badge uitgegeven moet worden en het ID bij elk project opnieuw gecontroleerd moet worden. Bij uitval van internet kunnen met ons systeem offline werknemers lokaal worden ingevoerd in het systeem. Dit is bij andere aanbieders helaas niet mogelijk.

Extra’s, inbegrepen bij het systeem

Het blokkeren van een onderaannemer (i.v.m. onregelmatigheden) is       eenvoudig en tevens worden alle onderliggende accounts en werknemers   geblokkeerd, op alle projecten. Bij andere    aanbieders is dit vrij complex en moet elke werknemer per    project apart geblokkeerd worden. Het uploaden van elke type document is mogelijk, zoals fiscale documenten, heftruckrij- bewijs, V.O.G, etc. Bij onze concurrentie zijn alleen het uploaden van fiscale documenten mogelijk.

Prijzen BetaVisit

Voor ons BetaVisit systeem kunnen wij u voordelige weekprijzen aanbieden voor korte projecten en vaste tarieven voor langdurige projecten. Andere aanbieders rekenen dure, vaste tarieven voor alle projecten of dure weekprijzen.

Conclusie

Met BetaVisit Systeem van BetaGuard heeft u het registreren van arbeidskrachten van A tot Z onder controle. Onze accountmanagers staan natuurlijk tot uw beschikking om één en ander verder uit te leggen in een gesprek. Wij zien uw uitnodiging hiertoe dan ook graag tegemoet.