BetaGuard Totaalbeveiliging bestaat uit een uniek modulair systeem en serviceplan dat alle denkbare risico’s zo veel mogelijk beperkt. 

Het uitgebreide leveringsprogramma omvat dan ook alles om u totaal te ontzorgen op het gebied van inbraakbeveiliging. Het programma wordt geheel op maat voor u samengesteld uit verschillende modules.

Hieronder vallen draadloze beveiligingssystemen, die uitermate geschikt zijn voor het beveiligen van uw bouwlocatie. Het BetaGuard inbraakbeveiligingssysteem bestaat uit een basisstation met verschillende detectiezones. Alle onderdelen van het beveiligingssysteem communiceren volledig draadloos met elkaar. Het systeem is daardoor flexibel en betrouwbaar en functioneert onder alle omstandigheden. Ook zonder netspanning, vaste telefoon of internetverbinding. Onze draadloze sensoren zijn absoluut betrouwbaar, want ze beschikken over de benodigde Tüv-certificering. Tevens zijn wij ISO 9001 gecertificeerd, volgens de nieuwe norm.

U huurt ons beveiligingssysteem tegen een vaste maandprijs, dus geen grote investeringen. Onze monteurs komen maandelijks kijken of er eventueel nog een aanpassing nodig is, omdat bijvoorbeeld de situatie op uw bouw veranderd is. Wij leveren een inbraak-, brand- en ontruimingsalarm op één systeem. We verhuren, installeren, beheren en demonteren. We werken samen met gerenommeerde meldkamers, politie en brandweer en zorgen zo voor een optimale geverifieerde alarmopvolging.

Onze totaalbeveiliging bestaat niet alleen uit ons basisstation met detectiezones, maar kan ook uitgebreid worden met ons camerasysteem, de BetaTower. Hierdoor is ook beeldverificatie mogelijk. Tevens bieden we u hiermee de mogelijkheid om de voortgang van de bouw vast te leggen. U kunt hier alles over lezen onder Camerabeveiliging.

Onze dienstverlening gaat nog veel verder. Wij bieden namelijk ook oplossingen op het gebied van portiers diensten, permanente bewaking of complete toegangscontrole met slagbomen, schuifpoorten, tourniquets en portiersloges. Deze producten leveren we in combinatie met ons BetaVisit systeem en bieden u hiermee tevens een managementinformatiesysteem. U kunt hier alles over lezen onder toegangscontrole.