Gedurende de afbouwfase van een nieuwbouwproject is er extra behoefte om de bouw optimaal te beschermen.

Een belangrijk onderdeel van de inbraakbeveiliging van BetaGuard is uw locatie optimaal te beveiligen tijdens deze fase. Nog voor de oplevering worden vaak technische installaties, sanitair, keukens en verwarmingsinstallaties geplaatst. Hierdoor neemt de kans op inbraak en diefstal fors toe. Naast een groot scala aan terreinsensoren, beschikt BetaGuard ook over de meest geavanceerde sensoren voor beveiliging van de binnenzijde van uw pand. Hierdoor kunnen eventueel aanwezige sensoren buiten op het terrein worden verwijderd, zodat toekomstige gebruikers het terrein kunnen betreden, maar uw pand nu wel aan de binnenzijde beveiligd is. Juist bij nieuwbouwprojecten wordt er vaak blok voor blok gewerkt, waardoor niet alles tegelijk beveiligd hoeft worden. Door het flexibele systeem kunnen er regelmatig sensoren bijgeplaatst of verwijderd worden, waardoor kosten worden bespaard.

Bij renovatie en modernisering van gebouwen en installaties is het vaak moeilijk om bestaande systemen voor inbraakbeveiliging voldoende bedrijfszeker te laten functioneren.

De kans op inbraak en vandalisme kan echter juist toenemen in dergelijke situaties. BetaGuard beschikt voor deze situaties over een beproefde oplossing, die voldoet aan alle eisen.

Als bestaande systemen of panden gerenoveerd worden, wordt er vaak uitgeweken naar bewakers, een kostbare oplossing. Met de tijdelijke en draadloze systemen voor inbraakbeveiliging van BetaGuard is dat niet meer nodig en bent u snel weer verzekerd van een goed werkend systeem. Dit systeem kan naast het bestaande systeem functioneren en is eenvoudig te installeren.